Beschrijving

Dit vrijstaand woonhuis (490m³) met mogelijkheid tot werk/kantoorruimte van ca. 20m² (voormalige carport) en veel privacy door geheel vrije ligging aan zijkant en ca. 15 meter diepe tuin. Het pand is gesitueerd op een rustige locatie nabij een speelveld en tegenover een kleine parkeervoorziening. De woning beschikt o.a. over: woonkamer 33m², halfopen keuken / berging, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, badkamer en vaste trap naar 2e verdieping alwaar 4e slaapkamer gesitueerd kan worden. Het pand is loopafstand gelegen van het centrum van Echt, scholen en diverse voorzieningen en verbindingswegen als N276, A2 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar.

De indeling is als volgt:

BEGANE GROND

Toegang via voormalige kantoorruimte van ca. 20m², welke is voorzien van laminaatvloer. Deze ruimte was voorheen in gebruik als carport en is door de vorige eigenaar verbouwd tot "kantoor aan huis".  Vanuit deze ruimte is tevens de oorspronkelijke hal van het huis te bereiken met toegang tot de toilet, meterkast en woonkamer / keuken. De woonkamer is ca 33 m2 en voorzien van een laminaatvloer. De half open keuken (ca. 2,10 m x 2,75 m) is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi-oven.  Vanuit de keuken is tevens de toegang tot de ruim betegelde achtertuin.

EERSTE VERDIEPING

Via een ruime overloop zijn de 3 slaapkamers en badkamer te bereiken. De grootste slaapkamer meet ca. 3,30 m x 5,40 m. De overige twee slaapkamer hebben een grootte van respectievelijk ca. 2,24 m x 2,83 m en 3,00 m x 2,82 m. De moderne badkamer van ca. 2,00 m x 2,16 m is voorzien van een ligbad met douche combinatie, zwevend toilet en modern wasmeubel.

TWEEDE VERDIEPING

Via vaste trap te bereiken zolderberging, voorzien van ruim velux dakraam waar een prima 4 de slaapkamer gesitueerd kan worden.

De tuin is onderhoudsvriendelijk en keurig aangelegd. Aan de voorzijde beschikt men over een eigen parkeerplaats. De omgebouwde carport heeft een formaat van ca. 6,37 m x 2,85 m en biedt vele mogelijkheden voor berging en / of hobby.

De huurprijs van deze woning bedraagt excl. GWE € 1250,- per maand. Waarborgsom is gelijk aan 1 maandhuur.

Bijzonderheden:
De huidige enkele beglazing op de eerste verdieping wordt vervangen voor dubbele beglazing.

Kenmerken