Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN. Foto - Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN.
16 foto's beschikbaar

Verhuurd: NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN.

Adres: Abtstraat, 6211 LS Maastricht
Type object Appartement, bovenwoning
Woonoppervlakte 125 m²
Aanvaarding Direct
Status Verhuurd
€ 1.195,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN.

Ruim 4 slaapkamer maisonnette appartement in een authentiek pand in het centrum van Maastricht. Het appartement is op de 2de en 3de verdieping gelegen en kenmerkt zich door sfeervolle authentieke details. De nette, separate keuken van ca 10 m2 is v.v. een 4 pits elektrische kookplaat, afzuiging, vaatwasser en inbou... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1920
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Maandag 29 augustus 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01959
Huurprijs € 1.195,- per maand
Borg € 2.000,-
Verwarming € 275,- per maand
Water € 25,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Maandag 29 augustus 2022
Laatste wijziging Zaterdag 24 september 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1920
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 125 m²
Inhoud 275 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
CV ketel
Combiketel Ja

Beschrijving

NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN / WONINGDELERS!! HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN.

Ruim 4 slaapkamer maisonnette appartement in een authentiek pand in het centrum van Maastricht. Het appartement is op de 2de en 3de verdieping gelegen en kenmerkt zich door sfeervolle authentieke details. De nette, separate keuken van ca 10 m2 is v.v. een 4 pits elektrische kookplaat, afzuiging, vaatwasser en inbouw oven. De lichte en ruime woonkamer is ca 35 m2. De compacte maar nette badkamer is voorzien van douche en wastafel. Verder beschikt het appartement op beide verdieping over een separaat gelegen toilet. Op de tweede verdieping treft men 4 slaapkamers aan van respectievelijk 18 m2- 10m2- 10m2 en 8 m2. Bergzolder via vlizotrap bereikbaar vanuit de overloop. Op de begane grond is er een gezamenlijke fietsen berging aanwezig. Kortom, een geweldig ruim appartement gelegen op 1 van de meest gewilde locaties in Maastricht.

Huurgegevens:
- De huurprijs incl. voorschot stookkosten, water en excl. elektra bedraagt € 1495,- per maand.
- De waarborgsom bedraagt € 2000,-.
- De minimale huurperiode verdraagt 12 maanden.