Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan. Foto - Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan.
14 foto's beschikbaar

Verhuurd: Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan.

Adres: Abtstraat, 6211 LS Maastricht
Type object Appartement, bovenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m²
Aanvaarding Per donderdag 1 juli 2021
Status Verhuurd
€ 950,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Goed onderhouden, sfeervol appartement met een slaapvide, gelegen op de 2de verdieping van een keurig onderhouden pand op een toplocatie aan de rand van het centrum van Maastricht. De woonkamer kenmerkt zich door het hoge plafond. Vanuit de woonkamer is de royale vide te bereiken, wat in gebruik is als de slaapkamer. De gesloten leefkeuken is ruim van opzet en aan de achterzijde van het pand ge... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, bovenwoning
Bouwperiode 1735
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Maandag 23 mei 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01891
Huurprijs € 950,- per maand (geïndexeerd)
Borg € 950,-
Servicekosten € 45,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per donderdag 1 juli 2021
Aangeboden sinds Maandag 23 mei 2022
Laatste wijziging Zaterdag 4 juni 2022
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1735
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m²
Inhoud 150 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1
CV ketel
Combiketel Ja

Beschrijving

Goed onderhouden, sfeervol appartement met een slaapvide, gelegen op de 2de verdieping van een keurig onderhouden pand op een toplocatie aan de rand van het centrum van Maastricht. De woonkamer kenmerkt zich door het hoge plafond. Vanuit de woonkamer is de royale vide te bereiken, wat in gebruik is als de slaapkamer. De gesloten leefkeuken is ruim van opzet en aan de achterzijde van het pand gelegen. Moderne, luxe keuken unit v.v. alle apparatuur. De keurige badkamer is uitgerust met een douche cabine, wastafel en toilet.

Huurgegevens:
- De huurprijs incl. servicekosten /water en excl. gas en elektra bedraagt € 950,- per maand.
- De waarborgsom bedraagt € 950,-
- De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden.

Niet geschikt voor studerende woningdelers en huisdieren zijn helaas ook niet toegestaan.