Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen.
14 foto's beschikbaar

Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen.

Adres: Bergerstraat, 6226 BB Maastricht
Type object Appartement, benedenwoning
Woonoppervlakte 80 m²
Aanvaarding Per donderdag 15 september 2022
Status Verhuurd
€ 925,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen.

Sfeervolle benedenwoning in de wijk Scharn te Maastricht. De royale woonkamer is v.v. een erker. De gesloten leefkeuken is v.v. een eenvoudige keukenopstelling met koel/vries combinatie, 4 pits fornuis met oven en afzuigkap. De zeer compacte badkamer / natte ruimte is v.v. een douche en wastafel (en door de locatie heeft... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, benedenwoning
Bouwperiode 1930
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Maandag 29 augustus 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01960
Huurprijs € 925,- per maand
Borg € 1.500,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per donderdag 15 september 2022
Aangeboden sinds Maandag 29 augustus 2022
Laatste wijziging Zondag 11 september 2022
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1930
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 80 m²
Inhoud 275 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja

Beschrijving

Niet beschikbaar voor studenten / woningdelers / families met kinderen.

Sfeervolle benedenwoning in de wijk Scharn te Maastricht. De royale woonkamer is v.v. een erker. De gesloten leefkeuken is v.v. een eenvoudige keukenopstelling met koel/vries combinatie, 4 pits fornuis met oven en afzuigkap. De zeer compacte badkamer / natte ruimte is v.v. een douche en wastafel (en door de locatie heeft dit schuinte in het plafond). Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer en een 2de slaap- werkkamer gelegen. Bij het gehuurde hoort een fantastische omsloten achtertuin met een separate berging.

Huurgegevens:
- De huurprijs excl. G/W/E bedraagt € 925,- per maand.
- Waarborgsom bedraagt € 1500,-.