Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers. Foto - Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers.
18 foto's beschikbaar

Verhuurd: Niet beschikbaar voor studenten en of woningdelers.

Adres: Lang Grachtje, 6211 JG Maastricht
Type object Appartement, portiekflat
Woonoppervlakte 80 m²
Aanvaarding Direct
Status Verhuurd
€ 1.250,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

NIET VOOR STUDENTEN OF WONINGDELERS!

Op de begane grond van dit 17e-eeuws Rijksmonument in het pittoreske Jekerkwartier in hartje Maastricht ligt dit karakteristieke appartement met ruime woonkamer, slaapkamer/werkkamer, keuken, badkamer en een ruime hal. Het appartement is geheel voorzien van een eikenhouten vloer, authentieke muren en mooie plafondornamenten. De woning geeft een riant uitz... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, portiekflat
Bouwperiode 1668
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Vrijdag 19 mei 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 02150
Huurprijs € 1.250,- per maand
Borg € 2.500,-
Verwarming € 185,- per maand
Water € 15,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 19 mei 2023
Laatste wijziging Donderdag 7 september 2023
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1668
Isolatievormen Voorzetramen
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 80 m²
Inhoud 320 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging In centrum

Beschrijving

NIET VOOR STUDENTEN OF WONINGDELERS!

Op de begane grond van dit 17e-eeuws Rijksmonument in het pittoreske Jekerkwartier in hartje Maastricht ligt dit karakteristieke appartement met ruime woonkamer, slaapkamer/werkkamer, keuken, badkamer en een ruime hal. Het appartement is geheel voorzien van een eikenhouten vloer, authentieke muren en mooie plafondornamenten. De woning geeft een riant uitzicht op de sfeervolle Grote Looiersstraat en de oude stadsmuur.

Het Vrijthof, diverse faculteiten van UM en het Onze Lieve Vrouweplein liggen op 5 minuten loopafstand. Parkeren is mogelijk met vergunning of betaald.

INDELING:

Begane grond: gezamenlijke entree met authentieke torentrap die naar de bovenliggende appartementen leidt.
Indeling van het appartement: Hal (4 m²), woonkamer (30 m²) met sierschouw, slaapkamer (24 m²) met sierschouw, keuken (12 m²) met spoelbak, 4 pits keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser en afzuigkap. Badkamer (5 m²) voorzien van wastafel, ruime douche en toilet. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine.

Huurgegevens:
- De kale huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand.
- Voorschot verwarming en water € 200,- per maand.
- Elektriciteit contract dient door huurder afgesloten te worden.
- Waarborgsom bedraagt eenmalig € 2500,-
- Huisdieren zijn hier helaas niet toegestaan.