Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students. Foto - Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students.
15 foto's beschikbaar

Te huur: Niet beschikbaar voor studenten / Not suitable for students.

Adres: Tongersestraat 60, 6211 LP Maastricht
Type object Appartement, benedenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m²
Aanvaarding Direct
Status Nieuw in verhuur
€ 915,- /mnd
Nieuw in verhuur

Algemeen

Keurig 1 slaapkamer appartement aan de rand van centrum Maastricht. Het appartement is op de begane grond gelegen. De woonkamer heeft hoge plafonds en is ca 25m2. Door de hoge raampartij aan de voorzijde als ook achterzijde geniet de woonkamer veel natuurlijke lichtinval. De gesloten keuken is v.v. een ruime keukenunit welke beschikt over inbouw koelkast/vriezer, combi oven, vaatwasser, 4 pits... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, benedenwoning
Bouwperiode 1800
Status Nieuw in verhuur
Aangeboden sinds Woensdag 24 november 2021

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 01771
Huurprijs € 915,- per maand (geïndexeerd)
Borg € 1.500,-
Servicekosten € 130,- per maand
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 24 november 2021
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1800
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 55 m²
Inhoud 150 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1

Beschrijving

Keurig 1 slaapkamer appartement aan de rand van centrum Maastricht. Het appartement is op de begane grond gelegen. De woonkamer heeft hoge plafonds en is ca 25m2. Door de hoge raampartij aan de voorzijde als ook achterzijde geniet de woonkamer veel natuurlijke lichtinval. De gesloten keuken is v.v. een ruime keukenunit welke beschikt over inbouw koelkast/vriezer, combi oven, vaatwasser, 4 pits gasfornuis en afzuigkap.
De ruime slaapkamer van ca 15 m2 is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is v.v. douche, wastafel en toilet.

De huurprijs incl. G/W en excl. E bedraagt € 1045,- per maand. De waarborgsom bedraagt € 1500,-.

Niet beschikbaar voor studenten.