English

Woonhuis Limburg, uw vastgoed specialist in Limburg!

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde, toegewijde makelaar die u woning op een professionele maar tevens informele wijze weet te verkopen? Neem dan gerust contact met ons op!

Presentatie

Onze woningpresentatie is onderscheidend! Al onze woningpresentaties worden voorzien van professionele foto's. Aanvullend wordt er een woonvideo en een 360 graden foto gemaakt en laten wij een officiële NEN meting uitvoeren om zo een correcte opgave te doen van onder andere de gebruiksoppervlakte en worden onze woningen aangemeld met interactieve 2D/3D plattegronden. De woning wordt tevens voorzien van een uitgebreide verkoopbrochure. Wij zorgen ervoor dat uw woning direct op professionele wijze gepresenteerd wordt op o.a. Funda.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Woonhuis Limburg biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan uiteraard doordeweeks tijdens kantooruren, maar een afspraak op zaterdag is ook mogelijk. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning, kunnen in goed overleg, ook buiten deze tijden afspraken gemaakt worden.

Wat kan Woonhuis Limburg voor u betekenen

Maak gerust een vrijblijvende afspraak! Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning. Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op, of bel ons tijdens kantooruren. Tijdens een vrijblijvend gesprek laten wij u graag ontdekken, dat wij een betrouwbare partner zijn voor de verkoop van uw woning. Wij maken altijd heldere afspraken, zodat het duidelijk is welke dienstverlening gevraagd en geleverd wordt. Woonhuis Limburg vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Wanneer u niet direct tot verkoop over wilt gaan, kunnen wij u mogelijk adviseren en elkaar alvast leren kennen. Een afspraak is zo gemaakt!

Neem direct contact op!

Zullen we eens kennismaken?

Woonhuis Limburg

We komen graag met u in contact.

Contact opnemen

Zullen we eens kennismaken?

Uitgelicht

Onze nieuwste woningen

Bekijk ons volledige aanbod

Wilt u uw woning verkopen / verhuren?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

Contact opnemen