English

Woonhuis Limburg, uw vastgoed specialist in Limburg!

Wilt u een woning verhuren in de provincie Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het vinden van een huurder lijkt tegenwoordig niet meer zo lastig te zijn, maar het vinden van een passende huurder, dat is een heel ander verhaal. Wij zijn ervaren specialisten in de verhuurmarkt en met onze expertise helpen we u graag verder. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van studentenkamers, studio’s of appartementen, maar ook voor een gezinswoning of villa. Zowel reguliere verhuur van woningen voor (on)bepaalde tijd of tijdelijke (gemeubileerde) verhuur, als ook een ‘te koop’ staande woning verhuren o.b.v. de leegstandwet, wij zijn op het gebied van verhuren van alle markten thuis. Indien gewenst ontzorgen we u volledig en nemen wij ook het administratief-, financieel- en technisch beheer uit handen.

Verhuur uw woning aan een betrouwbare huurder

Uw woning wordt niet alleen nationaal, maar ook internationaal onder de aandacht gebracht bij potentiële kandidaat huurders. Uw woning wordt o.a. onder de aandacht gebracht bij expats, (inter)nationale bedrijven, relocaters en particuliere woningzoekenden. Uiteraard is het ons doel om uw woning te verhuren aan een betrouwbare huurder. Hiervoor controleren wij potentiële kandidaat huurders uitgebreid middels een grondig antecedenten onderzoek en een identiteitscontrole. Desgewenst kunnen we ook een krediet check uitvoeren.

Netwerk en marketing

Door onze jarenlange focus op de verhuurmarkt hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd. Huurders vinden ons niet alleen via onze eigen website en tal van andere gerelateerde websites, o.a.:

Maar ook via social media en via (in)formele contacten met collega makelaars en relocaters. Daarnaast wordt ons nieuwe woningaanbod direct gematched met de zoekprofielen van potentiële kandidaat huurders uit ons eigen netwerk. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kans op snelle verhuur van uw woning aanzienlijk toeneemt.

Klik hier als u meer informatie wilt over onze werkwijze bij het verhuren van uw woning.

Indien u vragen heeft, of een afspraak wilt maken om uw woning via ons te verhuren, neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op!

Woonhuis Limburg

Opdrachtgevers

Wij werken met grote regelmaat met bekende bedrijven in de regio die op zoek zijn naar huurwoningen voor expats. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van bedrijven waarvan wij medewerkers reeds hebben voorzien van huurwoningen;

Zullen we eens kennismaken?

Woonhuis Limburg

We komen graag met u in contact.

Contact opnemen

Zullen we eens kennismaken?

Uitgelicht

Onze nieuwste woningen

Bekijk ons volledige aanbod

Wilt u uw woning verkopen / verhuren?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

Contact opnemen