English
Vroenhof 15-C, Valkenburg

Zeer tevreden

Verhuurd

Zeer tevreden over Woonhuis Limburg. Erg snel ons appartement verhuurd aan een fijne huurder! Zeker tot een volgende keer en speciale dank aan Ruben!

Tongerenstraat 1, Weert

Vriendelijke en professionele benadering

Verhuurd

Zeer tevreden over de uitermate vriendelijke en professionele benadering door dhr Raes. Er was uitgebreid tijd voor de bezichtiging en dhr. was heel goed op de hoogte over de ins en outs van de woning. E-mail en telefonisch contact verliep snel en soepel. Evenals verdere bemiddeling tussen ons en de verhuurder. Huurwoning werd op tijd en netjes opgeleverd.

Nuinhofstraat 17-B, Nuth

Niets is teveel gevraagd

Verhuurd

Meerder keren gebruik gemaakt van de diensten van Woonhuis Limburg, in het verleden ook van meerdere makelaarskantoren. De professionaliteit waarmee hier wordt gewerkt heb ik echter nog nergens anders ervaren. Niets is teveel gevraagd en de tijd die je nodig hebt wordt ruimschoots aan je besteed. Bovendien wordt hier nog gewerkt met normale tarieven. Als je hier niet meer tevreden bent kan het mijn inziens alleen maar aan je eigen houding liggen.

Curacaostraat 18, Landgraaf

Gedreven en vakkundige mensen

Verhuurd

Al meerdere jaren klant van Woonhuis Limburg. Het zijn zeer gedreven en vakkundige mensen, die je snel met hun diensten helpen. Je kunt altijd terecht voor informatie. Tevens zeer betrouwbaar, dus geen enkele reden om niet met Woonhuis Limburg in zee te gaan. Ik kan ze uit eigen ervaring iedereen aanbevelen.

Herten

Zeer tevreden over aankoopmakelaar!

Verkocht

Vanuit het westen hebben wij een woning gezocht in Limburg. Via Google zijn wij bij Woonhuis Limburg terecht gekomen, waar wij totaal geen moment spijt van hebben gehad. Door Ruben Rutten als aankoopmakelaar in te schakelen, hebben wij veel werk uit onze handen laten nemen. Hij heeft ons op een fantastische manier begeleid zowel wat inspectie van de huizen betrof, alsmede de onderhandelingen over de prijs. Onze vragen aan hem via email of whatsapp werden zeer snel en adequate opgepakt. Met deze aankoopmakelaar zijn wij zeer tevreden en wij kunnen Woonhuis Limburg dan ook zeker aanbevelen.

Stokstraat 10-D, Maastricht

Professioneel en dienstbaar

Verkocht binnen een maand

Ik heb de dienstverlening van Woonhuis Limburg als uiterst professioneel, vriendelijk en dienstbaar ervaren. Dat gold zowel voor de periode waarin zij voor de verhuur van ons appartement zorgden als voor de uiteindelijke verkoop. Kortom, louter positieve ervaringen.

Heerlen

Geweldig team, uitstekende ondersteuning

Verhuurd

We hebben de laatste tijd verschillende professionals verhuisd naar de regio Heerlen, Maastricht. Het eerste bureau (en meestal de laatste) die ik contacteer voor hulp is Woonhuis Limburg. Deze jongens weten precies hoe ze onze internationale werknemers moeten aanpakken en ondersteunen. Ze begrijpen hun behoeften en kunnen op een snelle, professionele manier helpen. Sinds september 2017 hebben Ramon en Ruben 4 medewerkers van ons ondersteund bij het vinden van hun eerste Nederlandse woning en we gaan nog steeds door met de samenwerking. Ik ben erg dankbaar voor jullie hulp tot nu toe!

Michiel de Ruyterstraat 18, Elsloo

Snel en adequaat

Verhuurd

Na een vergeefse zoektocht naar een huurwoning vonden we een aangeboden huis door Woonhuis Limburg. De contacten met de heer Raes liepen snel en adequaat. Na de voordracht bij de verhuurder werden de contracten snel opgemaakt. Bij de sleutel overdracht werd de situatie digitaal vastgelegd o.a ook de meterstanden. Vermeld dient te worden dat ook de verhuurder zich aan alle afspraken heeft gehouden en een prachtig gerenoveerde woning aan ons ter beschikking heeft gesteld. Dank aan zowel de heer Raes en de verhuurder.

Hamstraat 14-a, Roermond

Erg tevreden

Verhuurd

We zijn erg tevreden over de geleverde service van Woonhuis Limburg. Snelle en duidelijke communicatie, wat in ons geval erg prettig was.

Markt 18, Geleen

Erg klantvriendelijk

Verhuurd

- Behulpzaam en goede vakkennis, erg klantvriendelijk en verplaatsen zich goed in de persoonlijke situatie en handelen daar ook snel en concreet naar, binnen 1 week konden wij in de woning! Specifieke medewerker: Ramon Raes en Ruben Rutten; zeer vriendelijke en behulpzame heren, ik beveel dit kantoor zeker aan bij iedereen, ga zo door!

Nieuwstadt

Alles naar behoren en tevredenheid gegaan!

Verhuurd

Na slechte ervaring met een makelaar waren wij enigszins septisch om weer in zee te gaan met een nieuwe makelaar. Maar het contact met Woonhuis Limburg was vanaf het begin prettig en pragmatisch. Realistisch t.a.v. de verhuurprijs en een screening van de nieuwe huurders. Goede begeleiding bij bezichtigingen. Kortom alles is naar behoren en tevredenheid gegaan.

Sittard

Uitstekende service

Verhuurd

De service van Woonhuis Limburg is zeker uitstekend te noemen. Je kunt de specialisten vertrouwen op hun deskundigheid. De afwikkeling is snel en correct. Een half woord is voldoende om de zaken in goede orde geregeld te krijgen.

Maastricht

Uitstekend

Verhuurd

Sterke punten: - Persoonlijke inzet - Verbeterpunten of tips zou ik niet weten Specifieke medewerker: Ja, Ramon natuurlijk. We werken al zo lang samen en hij neemt me zoveel zorgen af. Maar natuurlijk ook Ruben en Vivy.

Zonstraat 180, Kerkrade

Uitstekende ervaringen

Verhuurd

Sterke punten: - Snel en perfect behandeld. - Verbeterpunten of tips zijn er niet. Ga zo door. Specifieke medewerker: Ruben Rutten bijzonder goede medewerker heeft ons tot nu toe schitterend begeleid.

Zeswegenlaan 265, Heerlen

Uitstekend

Verhuurd

Sterke punten: - Mijn ervaring is uitstekend. Het oppakken van de aanvraag was vrijwel direct in tegenstelling tot de concurrenten. -Daarnaast is alles naar behoren uitgevoerd Specifieke medewerker: Ramon Raes heeft alles uitstekend opgepakt, snel gereageerd en ervoor gezorgd dat binnen twee weken alles goed geregeld en het appartement verhuurd was.

Maastricht

Zeer tevreden

Verhuurd

Sterke punten: - Snelle reactie en actie - Geen verbeterpunten of tips Specifieke medewerker: Ruben

Maastricht

Goed

Verhuurd

Sterke punten: Als Vos Investment Groep NV werken wij reeds langere tijd samen met de verhuurmakelaars van Woonhuis Limburg. Specifieke medewerker: Wij kennen de heren Raes en Rutten en mevrouw A Campo-Meijer als betrokken en coöperatieve verhuurmakelaars met een hands-on mentaliteit. Zij hebben reeds de nodige woningen voor ons verhuurd en zijn ook op dit moment voor ons bezig met actieve verhuur.

Stein

Uitstekend

Verhuurd

Sterke punten: - Deskundig, behulpzaam, top! Specifieke medewerker: Ramon en Ruben zijn top!

Heerlen

Zeer tevreden!

Verhuurd

Sterke punten: - Zeer open en eerlijk, snelle reactie, erg betrokken bij bemiddeling. Specifieke medewerker: Ramon Raes, een dikke 10!

Thorn

Zeer tevreden over de contacten en de afhandelingen

Verhuurd

Sterke punten: - duidelijke informatie m.b.t. de verschillende verhuur mogelijkheden. - vlotte verhuur. - zeer prettige omgang met de beide mensen waarmee ik contact heb gehad. Specifieke medewerker: zowel Ramon Raes als Ruben Rutten, bedankt voor de zeer professionele en vriendelijke dienstverlening.

Uitgelicht

Onze nieuwste woningen

Bekijk ons volledige aanbod

Wilt u uw woning verkopen / verhuren?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek

Contact opnemen